FAQ

Manglende link til opskrift:

Start med at tjekke om mailen er endt i dit spamfilter eller om du er kommet til at slette den. Hvis mailen ikke kan findes, må du meget gerne kontakte mig på info@kreativeloyerligheder så vi kan finde en løsning.

 

Betaling:

Da Kreative Løyerligheder er et lille firma har vi valgt at anvende paypals betalingsløsning, da andre løsninger bliver alt for dyre i forhold til den lille omsætning.

Alle betalinger (udover mobilepay og kontooverførsel) foregår via paypals side.

Hvis du vil betale med visa eller mastercard skal du vælge den knap der hedder “PayPal/visa/mastercard”, tryk på “gå videre til PayPal”, vælg “opret konto”, her kan du betale med kort.

Hvis du vil betale med mobilepay skal du vælge kontooverførsel og skrive i kommentarfeltet at du vil betale med mobilepay.

Hvis du ikke kan få betaling til at virke så send mig en mail på info@kreativeloyerligheder.dk med navn og mailadresse, og jeg kan oprette en manuel ordre til dig.

Da alle betalinger foregår via paypals betalingsløsning, får jeg ikke adgang til dine betalingsoplysninger.

 

Ventetid:

Kreative Løyerligheder er et hobbyfirma, og jeg skal passe både fuldtidsjob og privatliv. Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, men det kan desværre være det først bliver efter puttetid. Jeg takker for tålmodigheden.

 

Problemer med hækleopskrift:

Hvis der er noget du ikke forstår eller har svært ved må du gerne sende mig en mail på info@kreativeloyerligheder.dk og jeg skal prøve at hjælpe dig videre.

Det samme gælder hvis du opdager fejl i opskriften, jeg vil meget gerne have besked om dette.