Mere nissetøj

Jeg har lavet nissetøj til min arbejdsplads. Jeg kunne ikke lade være med at lave lidt variation, så der er kommet et par nye opskrifter som bonusopskrifter samtidig med at layoutet lige er shinet lidt op.

Hvis du tidligere har købt mine opskrifter på nissetøj og ønsker den nye version, så send mig en mail med navn og ordrenummer og jeg sender opskriften til dig.

4 thoughts on “Mere nissetøj”

 1. Hej Pil
  Det er virkelig fint det tøj du hækler. Er det også noget du vil lave og sælge på bestilling? Jeg hækler desværre ikke selv. Men mine to døtre og jeg har en husnisse – Nis – som godt kunne bruge sådan et fint sæt tøj som du har på første billede ❤️
  Mvh Louise

 2. Hejsa
  Jeg vil gerne have fat i dine opskrifter. Har du to slags? I så fald vil jeg gerne have dem begge. Hvad koster de?
  Med venlig hilsen
  Lotte

  1. Hej
   Alle opskrifterne findes i shoppen. Pakken med alt nissetøjet koster 30, hvis du kun ønsker drenge- eller pigetøj koster det 20,-
   Mvh Pil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *