Anmeldelse – cafe R

I aftes var vi i Musikhuset i Århus for at høre Steffen Brandt og Tina Dickow. Fantastisk oplevelse. De to forstår at fylde et lokale. Skønne sangskrivere, historiefortællere og musikere.

Vi ville gerne nå at spise inden og da vi havde et gavekort liggende faldt valget på Musikhusets egen cafe Johan R. Normalt vil jeg heller spise et mindre og mere hyggeligt sted, men deres tapasarrangement lød tiltalende.


Konceptet er at man får serveret et tårn med en masse små glas med forskellige retter. Undervejs kommer en lidt større varm ret og lidt chokolade til sidst. Alt er til deling så man skal kunne lide hinanden (bare lidt) når man spiser af det samme stykke chokoladekage.


Maden var gennemgående lækker og ikke bare det man forventede. Blev bestemt meget positivt overrasket. Vil især fremhæve laksemoussen og den pocherede pære samt den var ret hvor kødet kunne tygges med øjenbrynene.

Der var enkelte ting jeg ville have lavet anderledes, fx var den flammegrillede overflade på makrellen for kraftig til min smag og ved chokoladedesserten var de to slags kage for ens og tunge, der kunne godt være lidt mere smagsvarriation.Der var et par små svipsere undervejs. Tjeneren glemte vores drikkevarer, men kom hurtigt med dem da vi påpegede det. Chokoladefadet som var en del af desserten kom noget sent. Kunne se og høre flere andre borde tale om de mon var blevet glemt. Det var vist bare en travl aften så de har nok løbet stærkt i køkkenet.

Konklusionen er, at det gennemgående var lækker mad med plads til enkelte forbedringer. Til en pris på 195,- pr mand for maden synes jeg man får meget for pengene.