Nemmeste pastaret med laks

Jeg elsker denne ret. Den er nem at lave og passer perfekt til en lun sommeraften (men jeg spiser den nu også gerne om vinteren).

Opskriften er lidt på slump, så du må smage dig frem.

Ingredienser:

100 g røget laks

1 rød peber

1 løg

1 flaske madlavningsfløde

Friskrevet parmesan

Pasta, fx ravioli, men ellers anden god pasta

Salt, peber, olivenolie

Skær grøntsager og laks i tern.

Riv parmesanen.

Svits løg i lidt olie til de er let klare, må ikke tage farve.

Tilsæt rød peber og laks.

Svits et par minutter mere og tilsæt madlavningsfløde.

Når retten koger op tilsættes en god håndfuld revet parmesan og smag til med salt og peber.

Imens koges pastaen efter anvisningen. Hæld vandet fra og hæld pastaen ned i laksesaucen.

Server straks med grøn salat og rigelige mængder friskrevet parmesan. Og selvfølgelig gerne et glas kold hvidvin.